Skip to content

Telefonas

+37061188118

Email

shop@airoxa.eu

0
0

SAULĖS ELEKTRINĖ. Kas tai?

Saulės elektrinė – tai sistema, kuri saulės energiją paverčia į mum visiem įprastą – elektros energiją, kurią esame įpratę naudoti buityje ar pramonėje.

Kas sudaro saulės elektrinę?

  • Saulės moduliai, kitaip dar vadinami fotovoltiniais moduliais arba saulės panėlėmis
  • Inverteris (įtampos keitiklis)
  • Sistemos tvirtinimai bei jungtys
  • *Energijos kaupiklis (kaip papildoma opcija)

Prie atitinkamų ivesticijų šiandieninės saulės elektrinės, savo sugeneruojamu elektroenergijos kiekiu, gali pilnai aprūpinti vartotojo sodybos, namų ar netgi pramonės ūkio poreikį. Tobuliausiu atvėju t.y. papildomai įsigyjęs elektros kaupiklius (baterijas) vartotojas gali kaupti sugeneruotą elektros perteklių bei panaudoti jį vėliau.

 

Kodėl tai APSIMOKA?

  1. Naudodami savo pagamintą elektros energiją, turėsite žymiai mažesnį poreikį ją pirkti iš nuolat brangstančių elektros tinklų, o geriausiu atvėjų – nepirkti visai.
  2. SUMOKATE MAŽIAU. Greitas investicijų atsiperkamumas dėka valstybės taikomos paramos programos saulės elektrinių, taip pat ir kaupiklių įsirengimui. Detalesnę informaciją galite rasti oficialiame aplinkos projektų valdymo agentūros tinklapyje: https://www.apva.lt/
  3. SUKURIATE PRIDĖTINĘ VERTĘ. Jūsų turto pardavimo atvėjų, turto vėrtė automatiškai padidėja ir turtas tampa labiau paklausus.
  4. TAUSOJATE GAMTĄ. Dėka savo generuojamos elektros – perkate mažiau elektros, kuriai sukurti buvo naudojamas iškastinis kuras, kuris savo ruoštu, gamybos metu, prisideda prie šiltanamio efekto didinimo.
  5. Saulės elektrinę galima įsygti ir išsimokėtinai.

 

Jeigu vis dar neišsirenkate sau tinkamos sistemos ar dvėjojate dėl savo pasirinkimo – susisiekite su mumus telefonu +370 611 88118 arba el.paštu info@airoxa.eu . Mielai atsakysime į Jūsų klausimus, pakonsultuosime ir padėsime išsirinkti labiausiai būtent Jums tikamą variantą.