Skip to content

Telefonas

+37061188118

Email

shop@airoxa.eu

0
0
Pasaulinio masto "Dah Solar" veikla - Airoxa.eu⎮Saulės elektrinės⎮Šilumos siurbliai⎮Kondicionieriai⎮Pigiau!

Pasaulinio masto "Dah Solar" veikla

"Dah" saulės moduliai - naujoviški sprendimai, sukurti atsižvelgiant į jus.

"Dah Solar" saulės moduliai - tai profesionalaus ir pasaulinio saulės modulių gamintojo produktas, rinkoje veikiančio nuo 2009 m. Dah Solar daug dėmesio skiria intensyviems moksliniams tyrimams ir plėtrai, kurie virsta novatoriškais sprendimais, pritaikytais klientų poreikiams. Būtent dėl tokio požiūrio "Dah Solar" pelnė pripažinimą pasauliniu mastu.

Anhui Daheng Energy Technology Co., Ltd., vietiniu pavadinimu "Dah Solar", buvo įsteigta 2009 m., o jos gamybos pajėgumai siekia 1 000 MW per metus. Bendrovė įsikūrusi Hefei mieste, netoli Šanchajaus, o jos gamykla užima 18 000 kv. m plotą ir joje dirba daugiau kaip 350 darbuotojų. "Dah Solar" yra šalies aukštųjų technologijų įmonė, kuri specializuojasi mokslinių tyrimų ir taikomosios veiklos srityje, saulės baterijų gamyboje, taip pat saulės elektrinių statyboje, eksploatavime ir priežiūroje.

"Dah Solar" saulės moduliai populiarėja ir užima vis didesnę rinkos dalį Lenkijos saulės elementų rinkoje. Įmonė kasmet pagamina įrangą, kurios bendra galia viršija 500 MW, ir tai yra vienas didžiausių jos pasiekimų. Bendrovės "Dah Solar" moduliai sukurti - tiek namams, tiek kito pobūdžio pastatams.

Kuo išsiskiria "Dah Solar" saulės moduliai, pagaminti naudojant "Full Screen" technologiją? Visų pirma, jos yra be kraštų, todėl atrodo moderniai ir estetiškai. Ši naujoviška konstrukcija taip pat prisideda prie ilgesnio modulių tarnavimo laiko, nes pašalina riziką, kad jie gali būti pažeisti dėl rėmelio korozijos. Dah Solar" saulės moduliai taip pat pasižymi didesniu patvarumu, kuris ypač svarbus esant ekstremalioms sąlygoms, pavyzdžiui, stipriam vėjui ar apledėjimui. Be to, dėl "Full Screen" technologijos "Dah Solar" saulės moduliai pasiekia didesnį, iki 15 proc. našumą, o tai reiškia didesnį elektros energijos gamybą.

"Dah Solar" ne tik rūpinasi savo saulės modulių kokybe, bet ir inovacijomis bei pritaikymu. Įmonė nuolat tobulina savo gaminius naudodama naujausias technologijas ir gamybos procesus. Todėl "Dah Solar" saulės moduliai yra idealus pasirinkimas ieškantiems modernių, efektyvių ir ilgaamžių sprendimų.