Skip to content

Telefonas

+37061188118

Email

shop@airoxa.eu

0
0
Leapton Energy Co., Ltd.: Japonijos Saulės Modulių Lyderis Pasauliniu Mastu

Leapton Energy Co., Ltd.: Japonijos Saulės Modulių Lyderis Pasauliniu Mastu

"Leapton Energy Co., Ltd.: Japonijos Saulės Modulių Lyderis Pasauliniu Mastu

"Leapton Energy Co., Ltd." yra pripažinta inovatyvi Japonijos įmonė, specializuojanti saulės modulių ir saulės energijos sistemų gamybą, pardavimą ir montavimą. Įkurta 2012 m. Kobėje, įmonė išsiskiria ne tik technologinėmis naujovėmis, bet ir aukščiausios kokybės gaminių asortimentu.

Ši Japonijos pramonės lyderė neapsiriboja tik šalies rinkoje - jos produkcija pasiekia Europos šalis, įskaitant Vokietiją, Italiją, Prancūziją, Ispaniją, Lenkiją ir Baltijos šalis. "Leapton Energy" nusistovėjusi kaip patikimas partneris, turintis daugiau nei 200 atstovų ir platų rinkodaros tinklą nuo Hokaido iki Kiusiu.

Viena iš įmonės stiprybių - nuolatinis investavimas į mokslinius tyrimus ir plėtrą. "Leapton Energy" gamina aukščiausios kokybės ir našumo saulės modulius, turinčius tarptautinius sertifikatus, įskaitant ISO 9001:2015, CE, TUV ir UL. Šie sertifikatai užtikrina gaminių atitiktį griežtiausiems saugos ir kokybės standartams.

Įmonės asortimente rasite ne tik saulės modulius, bet ir montavimo sistemas, siekiančias ne tik aukštos kokybės, bet ir konkurencingų kainų. "Leapton Energy" neabejinga klientų poreikiams ir aplinkos saugai, todėl jos veikla yra pavyzdys ekologiškiausio energijos gavimo būdo.

"Airoxa.eu" - oficialus "Leapton Energy Co., Ltd." platintojas Lietuvoje. Pasitikėkite ekspertais ir rinkitės aukščiausios kokybės saulės energetikos sprendimus su "Airoxa.eu"."