Skip to content

Telefonas

+37061188118

Email

shop@airoxa.eu

0
0

Japonijos saulės modulių gamintojas "Leapton Solar"

"Leapton Energy Co., Ltd." yra novatoriška Japonijos saulės modulių  ir saulės energijos sistemų gamintoja, įkurta 2012 m. Kobėje. Įmonė siūlo visapusiškus saulės energijos sprendimus, įskaitant saulės modulių gamybą, pardavimą ir montavimą, taip pat saulės elektrinių valdymą ir priežiūrą.

Bendrovė "Leapton Energy" yra Japonijos saulės modulių rinkos lyderė, o jos gaminių taip pat galima įsigyti Europoje - Vokietijoje, Italijoje, Prancūzijoje, Ispanijoje, Lenkijoje ir Baltijos šalyse. Įmonė turi daugiau kaip 200 atstovų ir rinkodaros tinklą, besidriekiantį nuo Hokaido iki Kiusiu, Okinavoje, taip pat logistikos sandėlius trijuose Japonijos regionuose, kurie leidžia greitai ir efektyviai paskirstyti gaminius.

Leapton Energy investuoja į mokslinius tyrimus ir plėtrą, kad galėtų gaminti aukščiausios kokybės ir našumo saulės modulius. Įmonė turi sertifikatus, pavyzdžiui, tarptautinį ISO 9001:2015 sertifikatą, taip pat CE, TUV ir UL sertifikatus, kurie patvirtina, kad jos gaminiai atitinka aukščiausius kokybės ir saugos standartus. Be to, "Leapton Energy" atlieka saulės modulių saugos ir jų poveikio aplinkai tyrimus.

Įmonė siūlo platų gaminių asortimentą, įskaitant saulės modulius ir montavimo sistemas, kurie yra ne tik aukštos kokybės, bet ir siūlo konkurencingas kainas. Leapton Energy rūpinasi ne tik savo klientais, bet ir aplinka, todėl saulės modulių gamyba yra vienas iš ekologiškiausių energijos gavimo būdų.

Bendrovė "Leapton Energy" yra viena iš saulės modulių pramonės lyderių, siūlanti aukščiausios kokybės gaminius ir išsamius saulės energijos sprendimus, pritaikytus individualiems klientų poreikiams.

Airoxa.eu